Annons
Annons
DSC_0502mm

 

DSC_0533

 

DSC_0535mm

 

DSC_0538

 

Är det något jag älskar så är det solglasögon, jag köper nya mer eller mindre hela tiden. Jag älskar att kunna matcha och variera mina solglasögon med olika kläder och humör När det kommer till solglasögon köper jag oftast budget, eftersom jag som sagt varierar så mycket. Har dock ett par Ray Ban och några stycken från Lespecs. Det är helt klart mitt favoritmärke, de gör galet snygga brillor i bra kvalitét. Jag tror att alla ovan inte ens är alla jag har? Då jag är expert på att lägga de på ställen där jag inte hittar dem igen haha. Hur är ni med solglasögon? Kör ni på något par? Eller är ni som mig och vill ha flera stycken? Ibland känns det som jag samlar på solglasögon ..  Påtal om solglasögon så kostar alla 50 kr på jobbet (ur&penn) så passa på!

 

-Is there something I love, it’s sunglasses, I buy new more or less all the time. I love being able to match my sunglasses with different clothes and mood When it comes to sunglasses I buy mostly budget. But i have one pair of Ray Ban and a few pieces from Lespecs. It’s clearly my favorite brand, they make crazy looking glasses in good quality. I think all the above is not even all I have? As I am an expert to the places where I can not find them again haha. How are you wearing sunglasses? Do you have any family? Or are you like me and want more of them? Sometimes it feels like I collect on sunglasses.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/trashed-denim/