Annons
Annons2 0 1 3


Skärmavbild 2013-01-04 kl. 10.48.44

 

Jag är så otroligt peppad för nya året, här ovan kan ni se mina löften. Jag ska ge mig fan på allt, och när  det slår över till 2014 om ett år, ska dessa mål vara uppfyllda hihi. NU vill jag veta era nyårslöften? Kanske inspirerar ni mig med något mer bra löfte? SKRIV SKRIV SKRIV!

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/gucci-chanel/