Annons20141025


PicMonkey Collage 7979IMG_6506 (1)

Hallå där! Jag kom precis hem från bio (första bilden) med mitt hjärta. Det var länge sedan vi bara umgicks och gjorde något han och jag. Så idag valde vi att äta middag ute och sen gå på bio =) Vi såg Hallonbåtsflyktingen som var riktigt rolig, extra kul då min pojkvän är halvfinsk haha. Den jag verkligen rekommendera om man vill ha sig ett gott skratt. Jag har varit väldigt duktig på att fota med min mobil, därför jag är så flitig på instagram nu @rebfre, dock blivit sämre på att fota med stora kameran men ska bli ändring på det, jag lovar! Ovan är lite bilder från de senaste dagarna, jag tror inte de går en dag utan att jag inte fotar massor, skulle nästan fota lite mycket om jag inte skulle ha en blogg, jag är galen haha. Vi hörs imorgon, då väntas träning, jobb och blögg. Puss på er!

– Hello There! I have so much everyday randoms pictures in my phone, so I just want to show you some. Here we go, food, cinema, love, selfies, interior, flowers, smoothies and so on. I love to take pictures!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/golden-shoes/