Annons
AnnonsDRY LAKE SHOWROOM


IMG_3697IMG_3692IMG_3698IMG_3713IMG_3684

Igår var jag förbi härliga tjejerna på DRY LAKE som sagt för att hitta något till kvällen vilket jag också gjorde. De hade så mycket fint, allt från toppar, till klänningar till snygga jackor. Idag är det inte lika glammigt som igår, igår sprang jag runt i klackar, gick på röda mattan o var stylad från topp till tå. Idag ligger jag nedbäddad i sängen osminkad, i mjukiskläder med en stor toffs på huvudet haha. Mår faktiskt inte så bra, har superont i halsen och så har det hänt något med min fot. Inte en stukning men något liknande, haft ont i vecka nu men idag var det som värst. Föresten ska även visa lite bilder när jag är osminkad och inte fixad. Det var några som hade önskat det, så självklart ska jag ordna det. Ha en fin fredag babes!

-Here is some pictures from yesterdays visit at DRY LAKE’S showroom in Stockholm. So lovely clothes! And i found the perfect set for yesterdays gala. Now I’m not so fancy, just layin i bed with big shorts and t-shirt and no makeup. I’m feeling little sick, so I’m gonna stay in bed all day.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/chic-look/