Annons
Skärmavbild 2014-10-08 kl. 18.51.58
IMG_6142
PicMonkey Collage (26)IMG_6125IMG_6138IMG_6115

Svart, svart, svart och återigen svart. Det är en färg som alltid fungerar, ett säkert kort helt enkelt. Om jag t.ex har dagar jag absolut inte vet vad jag ska ta på mig, så brukar jag bära svart från topp till tå. Det kan aldrig gå fel. Föresten hur fin är inte min nya jacka från Mango? I love it. Så gosig! Nu ska jag laga middag till mig och hjärtat samt få lite jobb gjort så vi hörs lite senare. Puss på er!

Pants_Cubus / Turtleneck_Ginatricot / jacket_mango / shoes_zara /

Black, black and black. All black today, that is perfect when you don’t know to wear. It always works. How wonderful jacket? I love it, you find it on Mango.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/cut-out/