Annons
AnnonsA L L N U D E


IMG_5154.jpg nudeandblack.jpgPicMonkey Collage.jpgIMG_5156.jpgPicMonkey Collage nudeee.jpgIMG_5161.jpgPicMonkey Collage nude.jpgIMG_5168.jpg

Hej Hjärtan! Hoppas allt är fint med er? =) Just nu sitter jag i soffan hemma och precis ätit en god middag framför Let’s dance, det är ju final. Klart man måste kolla, känner mig som en riktigt nörd haha. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa, försöka lägga bort telefonen och datorn och bara koppla bort lite. Får se hur det blir med det (; Eftersom min kamera fortfarande är inlämnad så bjuder jag på en outfit någon månad tillbaka. Jag som trodde kameran skulle vara klar, eller åtminstonde ha fått besked om den =( Men icke .. Nu ska jag mysa, hörs imorgon!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/lindex-aw14/