Annons
AnnonsA U T U M N + F A V O R I T E S


Skärmavbild 2014-0 n9-02 kl. 00.27.34

Hösten ligger faktiskt runt hörnet och det är t.om September idag, jag har ju som sagt så svårt att inse att fasktiskt sommaren är slut. Jag är så sjukt töntigt med sånt, ogillar när saker och ting tar slut. Allt från min födelsedag, en utomlandsresa, julafton eller att sommaren är över. Det där med avsked är inte min grej, varken med människor eller upplevelser. Min kille brukar alltid säga men du kan ju inte fylla år varje dag? det kommer ju en ny sommar nästa år? haha så sant men vill ha den nu nu nu. Tur att jag åker utomlands nästa vecka och rymmer bort lite från hösten och förlänger sommaren lite haha. Nejdå det bästa med hösten är faktiskt att den är himla mysig och alla snygga höstkläder. Höst och vinterkollektionerna tilltalar mig alltid. Älskar ju läder, stickat, svart, lager på lager, kappor, päls och det bästa av allt. MÖSSORNA! Ovan ser ni mina plagg och accessoarer jag spanat in lite extra i höst.

1. Acne 2. Modekungen 3. Nelly 4.Chic 5.Frontrowshop

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/g-y-p-s-y/