Annons
AnnonsALOT OF BREAKFASTS


IMG_6313

IMG_4954

IMG_5525

IMG_4446

IMG_4421

IMG_3552

IMG_0722

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_7479

Godmorgon eller snarare Godmiddag! Som ni vet älskar ju jag frukostar, gärna att lägga lite extra tid på det och äta riktigta goda och långa frukostar, jag delar gärna med mig av de här också som ni kanske märkt? Ovan är mina senaste frukostar, men vad tycker ni om frukost-bilder? Att de är inspirerande eller svintråkigt haha? Ibland känns det som jag får så dålig respons av er, saknar verkligen era kommentarer. Så många tankar går till vad ni faktiskt gillar? Jag önskar att ni vore lite flitigare, det skulle göra mig så glad.

– You knw that i love breakfasts, here above is my latest breakfasts. What do you think about this type of post? Do you like it or not? Just let me know, i missing your support sweeties.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-u-m-m-e-r-l-o-v-i-n/