Annons
AnnonsALOT OF SUNGLASSES


IMG_5463.jpgPicMonkey Collage.jpgIMG_5453.jpg

 

Alla som känner mig vet att jag är besatt av solglasögon, eller nästan. Solglasögon är helt klart den bästa accessoaren som både piggar upp och räddar många outfits. Jag älskar att leka med solglasögon och bär dem i alla dess möjliga former och färger. Dessa ovan är inte allihopa, men favoriterna. Man skulle ju faktiskt kunna tro att jag samlar? haha. Jag gillar även att blanda lite lyxigare bågar med budget bågar, jag tycker det finns riktigt schyssta budget nu på både Ur&Penn, H&M, Ginatricot och Bikbok. De flesta favoriterna kommer från Lespecs, dom gör så snygga trendiga och hållbara brillor för runt femhundralappen. I år är det mycket leopard bågar samt är cateye-modellen riktigt het! Det mest komiska är att jag fasktiskt ska in till stan nu för att spana in ett par från Zara som jag såg från deras webshop. Haha som om jag skulle behöva ett par? Kan inte få nog …

– It’s not all, but here is my favorite sunglasses, i love them all. I can’t get enough of shades. How many have you?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/follow-if-you-want/