Annons
Annons<3


 

IMG_4045

Det här kommer bli ett djupt inlägg mina vänner .. Jag känner att jag måste och att jag vill. Vet inte riktigt vart jag ska börja? Jag vill väl börja med att säga att mitt nyårslöfte 2014 är:  Älska mig mer, och inte ha några krav. Jag tycker att dagens samhälle är så sjukt, samtidigt som jag känner att jag bidrar lite till det. Men jag hoppas verkligen man ser mig Rebecca Fredriksson igenom detta. Jag springer inte alltid runt i klackar och är snyggt klädd, tränar och lever livet. Tro mig! Kanske inte visar den sidan supermycket här, men ska nog ändra på det.

Att människor idag mår dåligt, är inget konstigt. Med tanke på hur samhället ser ut, du ska vara på ett sätt, du ska se ut på ett sätt, du ska umgås med vissa människor, du ska umgås med rätt människor, du ska äta och njuta av av det goda, samtidigt som du ska ha den snyggaste kroppen, du ska vara supersnygg samtidigt som du inte ska lägga någon vikt på hur du ser ut. Man ska ha det bästa jobbet, och gärna fem olika jobb.  Du ska ha instagram, du ska ha facebook, du ska också ha flest följare, du ska träna, du ska träna 5 gånger i veckan, du ska ha kille, du ska ha den där snygga killen. Ni ska vara på ett viss sätt, man ska visa alla hur bra man har det. Det här med att vara uppkopplad hela tiden, att man hela tiden ser vad alla gör, vart alla ska, hur alla mår, hur alla lever av livet.  Man ska alltid på något sätt, inte alla och inte alltid men de flesta göra vardagen finare än vad den faktiskt är. Den lilla fasad påverkas alla människor så mycket, många påverkas positivt av det men det är tyvärr väldigt många som påverkas negativt av det. Det är just dit jag vill komma, det ska inte behöva vara så? Ingen ska behöva må dåligt.  Jag skriver sällan så mycket privat här, men idag kände jag för det, ni vet inte heller så mycket om min bakgrund .. Det många inte vet är att jag själv har varit där, jag har mått så sinnesjukt dåligt, varje dag var ett helvete. Det var många hemska år av depression, ångest, press, stress, höga krav, magont och illamående. Jag var även grym på att dölja detta, det var ingen som kunde ana att jag ens mådde dåligt, alla såg mig alltid som den där glada tjejen med de perfekta livet. Men ingen visste vad egentligen som föregick i min hjärna och vad min kropp gick igenom. Hur ful, äcklig och vidrig jag kände mig. Hur jag aldrig kände mig älskad av någon, aldrig förstod att varför någon ens älskade mig? De är inget jag önskar min värsta fiende, att må psykiskt dåligt är bland det värsta man kan vara med om. Jag trodde aldrig att jag skulle stå på mina egna ben igen, att jag skulle älska mig själv och att jag skulle känna mig älskad. Men jag hade turen att komma ur det, vilket jag är så förbannat lycklig för, alla har tyvärr inte den turen, alla klarar inte detta. Det är fortfarande tufft, och det ligger där inne men nu har jag bearbetat det så mycket och har kommit så långt med mig själv. Vissa hinner  dock aldrig inse hur bra dom faktiskt är, och det är så jävla hemskt. Jag sitter och gråter när jag skriver detta nu. Det får inte gå såhär långt, vi måste ändra på detta, det får inte vara såhär. Vi måste få bort alla höga krav och sjuka ideal. Ingen ska behöva tycka så illa om sig själv,  ingen ska behöva ha så höga krav och press på sig själv. Det finns så många människor omkring dig som du kanske tror mår hur bra som helst skrattar högst och ler mest men egentligen mår skit. Försök att se igenom, och ta hand om varandra. Det jag vill säga med detta är att vi måste sluta med dessa höga krav, denna press och dessa måsten. ÄLSKA DIG SJÄLV, INSE HUR VACKER DU ÄR OCH NJUT AV ATT DU ÄR DU. DET FINNS INGEN SOM ÄR SOM JUST DU, DET ÄR DET SOM ÄR SÅ FANTASTISKT. Jag vet att det är svårt, men ta hand om varandra och försök att bara vara och inte känn någon press.

Idag vill jag bara ge alla en fet kram och en fet puss och jag hoppas att alla ni där ute inser hur bra ni är oavsett hur ni är, hur ni ser ut eller vad ni gör. Alla är fina! Jag hoppas inte att mina träningsbilder, mina outfits och min blogg bidrar till detta. För då ska jag jobba på detta ännu mer, jag hoppas ni ser min personlighet bakom mina ”ytliga inlägg” jag är väldigt noga med att faktiskt även skriva när jag mår dåligt och allt inte är på topp. För livet är inte alltid på topp, det är inte svart eller vitt. Jag gör detta för jag tycker det så otroligt roligt, och jag älskar att kunna hjälpa och inspirera er. Detta inlägg kanske nu blev lite rörigt, men jag hoppas att ni förstår vad jag ville få ut av det.

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/white-roses/