Annons
AnnonsANIMAL PRINT GLASSES


IMG_5517.jpg.jpgIMG_5521.jpgIMG_5527.jpg.jpg

 

 

Dessa leoprintade i grå/svart var de solglasögonen som jag skrev om häromdagen. Som sagt jag har ju en hel del, men eftersom jag inte kan få nog, så var jag tvungen att slå till på dessa. Letat efter liknande länge och när jag såg dessa för enbart 279:- kunde jag inte motstå. Du hittar dem härtror jag ska inviga dem idag i dagens outfit med tanke på att solen lyser ordentligt =) Så härligt, vi hörs senare finisar. Pussss!

– New shades from Zara, you find them here

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/flower-and-blue-knit/