Annons
Annonsännu en helg överstökad.


gud så fort tiden går, nu är redan denna helg slut. Känner att jag inte riktigt hänger med. Jag har haft en himla bra helg iaf. Fredagen så var det först grill hemma med familjen sen till Klara för att fixa oss och förkröka litegranna och sen vidare till Anton, Johan & company och tillsist en utgång på det 😀 helt okej, har haft roligare faktiskt. Lördagen började med lite chill på Klaras altan, solade och myste. Sen framåt 3 hugget var de dags att åka till Mem där de var lite 20-års firande av Aleex, det var himlans trevligt vi grillade spelade kubb och drack och hade det mys. Tack för det hörrö 🙂 Bilder kommer, Anton tog en hel del 😛 eller det togs många kort med Antons kamera rättare sagt ;P

och idag har jag legat ute och solar i säkert 2 timmar, himla skööönt 🙂 det är verkligen sommar nu, fattar inte riktigt det? Imorgon är det Juni 😀 Sommaren första månad! wie wie.

Nu ska ja ta cykeln bort till Hageby Centrum och köpa någe fint till Mammsen 🙂 Glöm inte att de är mors dag idag! Pyssla om din käre mor riktigt ordentligt.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/summer-summer_679092/