Annons
AnnonsAtt stå och stampa


Att stå och stampa på samma ställe är något jag inte gillar, just nu känner jag så. Att allt bara är samma, jag vill framåt och uppåt. Ta nya steg och ta mig vidare. Både med blogg, jobb och annat. Det är väl det värsta med att man aldrig nöjer sig, man vill bara ha mer och mer. Det är både en för och nackdel. Jag har några mål, hoppas att jag uppnår de. Förstår ni hur jag menar? När inget händer, utan man bara är kvar på samma …

Fick dock en kommentar här om dagen att hon älskade min blogg just nu, för den var så himla bra nuu. Sånt gör mig så himla glad, det värmer i hela hjärtat. För just nu känns det som om den inte är så, jag tycker den känns tråkig och hatar att jag inte har tid att hinna lägga ner tid och ta fina bilder. Är lite höst-deppig tror jag! många tankar som snurrar, men så är det ibland. Glöm inte hur fina ni är iaf =)

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/little-pictures-from-our-hall/