Annons
AnnonsB A C K P A C K


_MG_1130-Edit - Photo by Fabian Westerwhie backpack.jpg

Photo: Fabian Wester, find him here

Ryggsäcken är hetare än någonsin, den är inte bara förbaskat snygg utan även väldigt praktiskt. Så bra för mig som alltid springer runt med massor utav grejer, i den får jag plats med allt haha. Tyvärr är just denna modell slutsåld, men såg att de har några liknande. Du hittar den här Jag äger faktiskt typ fem ryggsäckar, så nice. Nu ska jag få lite gjort, ska städa, tvätta, hämta paket och ringa lite samtal. Vi hörs lite senare med dagens outfit, shopping och lite annat =) Puss sålänge!

– Backpack, alot of backpacks right now. But it’s so nice and so comfy. This one from asos is sold out, but i found one similar here.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/c-o-l-o-r-s-p-l-a-s-h/