Annons
AnnonsB A L C O N Y


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår kanske jag hade den jobbigaste kvällen på länge, fy! Tur att min älskade mammi var här och stötta mig. Idag är en ny dag, fredag och min favoritdag. Idag känns livet lite bättre faktiskt, att solen är framme och det är 25 grader gör inte saken värre. Älskade sol stanna nu, såhär ser det ut hemma hos mig nu. Dricker jordgubbbd&citron vatten, läser mode, solar och tar en selfie eller två haha. Nu ska jag fortsätta sola, vad hade jag gjort utan min balokong? Senare kommer dagens upp, jag lovar igår började spöregna därav inga bilder. Syns snart!

– Just chillin’ in the sun on my balcony, love life!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/v-i-g-a-r-d-a/