Annons
AnnonsB A R C A


IMG_4738IMG_4751IMG_4317IMG_4624IMG_4590IMG_4338IMG_4470IMG_4517 (1)IMG_4710IMG_4181IMG_4723 (2)

Åh! Jag önskade att jag vaknade upp i Barcelona idag på bästa hotellet Meliá Barcelona Sky gick och åt den underbara frukosten och sedan hängde vid poolen hela dagen för att sedan gå ut och äta tapas och dricka drinkar. VI hade så kul och det var så härligt. Det får helt enkelt bli att boka in en ny resa snart. Här kommer lite mer blandade bilder från Barcelona =) Är det något ni undrar över om Barca? Så är det bara att fråga. Puss på er!

– i want to go back to spann, it was so wonderful. Herr is some more pictures from Barcelona. Dock you have any questions about this town? Just ask!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/snakeprint-3/