Annons
AnnonsB E A N


IMG_5267IMG_5269IMG_5277IMG_5287

ALLTSÅ jag måste bara slå ett slag för den här bönpastan, ni vet när man hittar något som man bara älskar att man hitta. När jag var och hämtade mina juicer på Ecoisten sprang jag på denna bönpasta och kände att jag var tvungen att testa. WOW så god den var, bra smak och väldigt bra konstiens. Det bästa är ju att den både är glutenfri, fiberrik, proteinrik och har ett lågt GI-värde. Perfekt för mig som är gluten och gillar pasta. Igår gjorde jag den tillsammans med köttfärssås gjord på nötfärs, vitlök, krossade tomater, peppar, salt, basilika, gul lök toppat med rivna morrötter. Henke tyckte t.om att bönpastan var god, då är det ett bra betyg haha för han är ofta så anti mina nyttiga grejer jag har för mig haha. Detta får bli dagens tips =) Dags för mig att dricka min femte juice, så ingen middag här inte. Börjar bli sugen på att tugga på något .. Trots att juicerna är supergoda!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/ice-blue/