Annons
AnnonsB E N A S S I


Skärmavbild 2014-05-05 kl. 22.29.51.jpgnike white.jpg

Tycker dessa vita klassiska badtofflor från Nike i ny modern tappning är så förbaskat snygga och balla. Du hittar dem här Tänk dessa till ett par svarta läder shorts och bruna ben och vitt nagellack. Åh! Dessa är iallafall påväg hem till mig, klickade även hem två andra skor igår. Så tre par vita skor är nu påväg hem till mig. Så kan det gå när jag är i farten. VITT, VITT och VITT!

pic from: vnyen


– This Nike Benassi is so cool, i love them. I want summer now so i can wear it with sunkissed legs and black leather shorts.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/win-a-watch/