Annons
AnnonsB L U E V A C A T I O N


Skärmavbild 2014-04-07 kl. 21.42.54.jpg

 

Tankarna på att åka utomlands har fortfarande inte försvunnit, speciellt inte efter denna gråa/regniga dag. Då kände jag ännu mer hur jag ville boka en tripp till sol och värme. Jag tror allt jag är i behov av det, bara få vara och njuta av sol, mat, ledigt och värme. Åh vad jag drömmer mig bort nu, får se om jag tar tag i saken och kanske bokar en resa? Jag skulle så gärna vilja ha lite rese-tips, jag vill åka en vecka till sol och värme så avståndet får inte var för långt. HIT ME! Jag skulle mer än gärna tagit med detta på semestern isåfall. Jag måste hitta den perfekta vita hatten ..

1. Hat_riverisland, 2. Sunglasses_E&E, 3. Bikini_Wonderland, 4. Shorts_Imso, 5. Shoes_Acne 

– I really want and need som vacation right now. I love to traveling, and love the sun and the heat. Just tell me you favorite place?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/rapture-black/