AnnonsB R Å V A L L A


IMG_0605.jpgIMG_0465.jpgIMG_0628.jpgIMG_0497.jpgIMG_0586.jpgIMG_0497.jpgIMG_0501.jpgIMG_0522.jpgIMG_0607.jpgPicMonkey Collage 34131.jpgIMG_0509.jpgIMG_0461.jpg

Hej Hjärtan! Haha fyfan så sliten jag är, helt sjukt. Har varit igång, festat, dansat, hoppat, skrikit och skrattat konstant sen i torsdags. Så det känns i kroppen kan jag säga haha. Vilka dagar, så magiskt! Bråvalla levererar som alltid, tyvärr hade vi inte vädret på vår sida Det är bara gilla läget och köra =) Självklart hade det varit roligt med bra väder, men är det festival så är det. Dock var det så hemskt med blixten, fy så obehagligt. Kärlek och styrka till de drabbade <3 Tack alla fina och inblandade under dessa dagar och stort tack till bästa Swebus för biljetterna, föresten ska jag åka hem med dem sen också, jag föredrar verkligen att åka buss, så skönt kan ju också vara för jag alltid sover, så mig gör det inget att det tar lite längre tid haha. Jag vet ju en som garanterat sover på bussen idag .. Ovan är lite blandade bilder från dagarna. Nu ska jag gå och köpa pizza, så jävla gött!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/t-r-a-s-h-e-d/