Annons
AnnonsB R E A K F A S T M O R N I N G


IMG_6086.jpgIMG_6133.jpgIMG_6083.jpgIMG_6085.jpgIMG_6120.jpgPicMonkey Collagehihi.jpgIMG_6090.jpgIMG_6092.jpg
IMG_6309.jpgIMG_6305.jpg

Precis uppkommen från hotellfrukosten =) Den är så lyxig, det finns så mycket att välja på, egna kockar och färskpressad juice på de grönsaker och frukter man vill ha. Det blev en lite tidigare frukost idag, vi vill få ut så mycket som möjligt av dagen och tänkte åka till en annan strand idag. Har ni bra tips häromkring, är det bara att hojta. Åh vad jag älskar detta, man glömmer nästan bort sitt ”andra” liv och bara är här och nu. Kan nog bli en eller ett par veckor utomlands i sommar också. Det finns ju inget bättre, visst?

-How good? I love this hotel and this lowly breakfast.Now it’s time to enjoy the sun, and get some tan. I look like a ghost haha.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/t-u-r-k-e-y/