Annons
AnnonsBABY BLUE


_MG_5654644.jpg.jpg.jpgPicMonkey Collage blue.jpg_MG_5535.jpgPicMonkey Collage light blue.jpg_MG_5586.jpg

PicMonkey Collage 88.jpg

Godmorgon =) Hoppas ni sovit gott?  Det har jag gjort iallafall, vaknade ganska nyligen. Tänkte slänga i mig lite frukost och sätta på mig träningskläderna och dra till gymmet eller kanske springa ute? Det ser ju superskönt ut ute. Jag älskar när man kan börja träna ute, då är det vår. Påtal om vår så var jag och Gina förbi Kungsträdgården igår, alltså hur fint har det inte blivit där? Solen lyste och det var precis rosa av alla fina blommor. Roligaste är ju ändå att se alla som står och fotar och är helt galna över att få se blommorna, vilket jag förstår då det är sjukt vackert. Ovan ser ni gårdagens outfit, köpte ju dessa blå byxor när jag köpte den mönstrade kostymen. Valde att matcha det med leopard skor, tyckte det var en fin kombo.

Photo by: Gina Mannberg

pants_ginatricot / shirt_ginatricot / jacket_h&m / shoes_nelly / bag_zara / sunnies_imso (lespecs)

Goodmorning sunshines! Hope all of you have slept well? I just waked up. Now it’s time for a big breakfast before workout. Hope all of you have a wonderful wednesday =)

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/light-blue-leoprint/