AnnonsBABY BLUE


IMG_9050 blueeee.jpgIMG_9022PicMonkey Collage hoho.jpgIMG_9023PicMonkey Collage blue.jpgIMG_9034PicMonkey Collage 3121.jpgIMG_9033

Idag strosade jag omkring i dessa randiga shorts, min blå singoalla top och min nya fransväska som jag hitta på H&M för 30 spänn.haha hej kap! Gillar verkligen denna look, känns så somrigt och fräscht. Randiga shortsen är typ samma modell och ränder som byxorna från Zara jag köpte. Hur sköna som helst!! Föresten eftersom jag älskar denna fantastiska stad så mycket, tänkte jag att jag skulle göra en liten ”Köpenhamn guide” Vad tycker ni om det? Är det något ni tycker är roligt? =) Har upptäckt och sett en hel del på dessa dagar. Alltid roligt med respons från er, det betyder allt! <3 Shorts_ Zara / Top_H&M Trend / Hat_Bikbok / Bag_H&M / Shoes_Nelly /

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/i-love-this-city-3/