Annons
AnnonsBankkort Visa ung.


Jag ska kanske ta och fixa mig ett Visa ung? För jag vill kunna handla över internet med mitt kort, men inte med kredit utan bara att jag kan handla med pengarna jag har på kortet. Därför tror jag Visa ung skulle passa mig, det kostar ju inget heller i årsavgift. Är det någon som har det? Kan man handla överallt på nätet? har läst lite om det på Swebanks hemsida. Men som sagt har någon utav er det? och hur funkar det? 🙂

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/lunchtime_699499/