AnnonsBARCELONA


20140907-090307-32587171.jpgPicMonkey Collage  22 (1)

Nu ska jag berätta det roliga jag nämnde igår. I början på nästa vecka drar jag till Barcelona på semester. Under veckan har jag även ett grymt roligt att jobba att sköta, jag ska nämligen ta över resebolaget VING‘s instagram under resan. Så jag kommer åka till Barcelona och sköta deras instagram i ett par dagar med start på Onsdag. Så ni måste gå in och följa @vingresor så ni kan hänga med och följa mina dagar där. Hur roligt? Jag kommer lägga upp massor utav fina och härliga bilder. Kommer självklart uppdatera bloggen och min instagram också @rebfre men mestadels fokus på VINGS. Detta känns så galet roligt och jag är så taggad! Jag och min bästa vän Klara ska bo på hotellet Melia Barcelona Sky, det ser så fint ut. Älskar att det finns pool på taket hihi. Någon utav er som bott där innan? De har ganska nyligen startat med sina cityresor, läs mer om det cityguiden Barcelona här. Puss finisar!

– Hello babes! Now I’m going to tell you about the fun thing i wrote about yesterday. Next week I’m going to Barcelona for vacation and work. The work is so fun, I’m taking over VING’S instagram. VING is a big travel agent in Sweden. I’m so excited and thankful for this, so follow my trip on @Vingresor on instagram from wednesday.Kiss!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/n-u-d-e-3/