Annons
AnnonsBEACH CALLING!


IMG_9453.jpgIMG_9456 4242.jpgIMG_9456.jpg

Startade dagen med en lång sovmorgon =) haha ångest! Vi som skulle vakna tidigt och ge oss ut till Fjäderholmarna för sol och bad. Eftersom vi kommer iväg lite senare, valde vi att dra till något lite närmre, så idag blir det Kaanan badet. Bikinin och solkrämerna är nedpackade, glöm inte att skydda er mina vänner. Mina favorit solprodukter är helt klart Hawaiian Tropic, lätta att smörja in, luktar gott och är snygga. Det gillar vi!

– Let’s go to the beach with my new bikini and sandals. Don’t forget to protect your skin. It’s really important. Take care of your self.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/black-x-white/