Annons
AnnonsBEHIND THE SCEN


DSC_0212

 

PicMonkey Collage1

 

DSC_0210

 

DSC_0204

DSC_0201

DSC_0193

DSC_0181

DSC_0233

DSC_0218

DSC_0195

DSC_0194

DSC_0196

DSC_0202

DSC_0221

DSC_0198

DSC_0234

 

Jag är helt slut i huvudet efter allt prat och inspelande. Det var dock sjukt roligt, vi höll nog på i 3 timmar sammanlagt, helt galet. Vi pratade, fikade, och filmade en hel del. Dock är det bara cirka 2 min som kommer visas 😉 HAHA! Så är det med det, tjejen som var här var superduktig. Så detta kommer nog bli jättebra, det ska bli spännande och se det hela sen. Det spelades in en intervju med mig och även en filming i garderoben. Mer om detta när det är klart. Jag fotade lite behind the scen bilder, och även lite godbitar från garderoben. Föresten så blev det himla bra med röret, jag älskar min svävande klädställning. Känns som en liten butik 🙂 Hoppas ni gillar det? Om ni undrar efter något inköpsställe? Är det bara att hojta till!

Nu ska jag åka till världens finaste mormor och umgås med henne, hon är en av mina bästa vänner!  Imorgon kommer det även upp en tävling till här till er finisar. Ha en fin tisdag! Puss på er

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/happines/