Annons
AnnonsBEHIND THE SCENES


Här kommer lite behind the scene bilder från gårdagens plåtning. Det var superkul, och jag längtar tills jag kan berätta och visa er bilderna. Jag älskar örhängena som jag hade på mig, så fina! Jag blev även himla nöjd med håret och sminket. Elin var så duktig!

– Some behind the scenes picsures from yesterdays secret shoot. More later!

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/the-giron-the-trainstation/