Annons
AnnonsBEHIND THE SCENES PICTURES


DSC_0184

 

DSC_0155DSC_0137

 

DSC_0149DSC_0140

DSC_0185

DSC_0154

DSC_0171

DSC_0177

DSC_0187

 

Blev ju som sagt en liten spontan-fotgrafering idag på Modellfabriken hos Martin & Angelika. Jag blev sminkad och plåtad både i studio och utomhus. Det var riktigt roligt och de var verkligen superduktiga. Ska ni ha proffsiga bilder, och känna er som modeller för en dag? Så är Modellfabriken perfekt för det. May som sminkar är otroligt duktig också. Nu väntar jag tills jag får bilderna av Martin ..

 

– Pictures from todays shoot. I were at Modellfabriken in Norrkoping. Angelika and Martin was really good and professional. Now i’m waiting for the pictures .. 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/modellfabriken/