AnnonsBLACK BABY BLACK


IMG_79295.jpgIMG_7919PicMonkey Collage black baby.jpgIMG_7913PicMonkey Collage blackkk.jpgIMG_7934IMG_7912PicMonkey Collage blackkka.jpgIMG_7936

Såhär har jag sett ut idag, slappt och härligt. Även denna outfit blev lite festivalig, vilket passar nu när det är festivaltider. Jag är fortfarande så tacksam för helgen, så himla roligt som jag haft. Jag längtar redan till Bråvalla nästa år. Men först Dans Dekar och Way Out West. Åh älskar festival-livet, nästa år får det nog blir några internationella festivaler. Jag är så sugen på Tomorrowland och Coachella. Har någon utav er varit på det? Vad tyckte ni om det? Vi hörs senare eller imorgon finisar!

top_zara / shorts_h&m / leatherjacket_ginatricot / shoes_have2have / sunnies_ur&penn

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/p-i-z-z-a/