Annons
AnnonsBLACK BY THE WATER


iuyPicMonkey Collage black everyyyy.jpgSkärmavbild 2014-06-24 kl. 23.32.32PicMonkey Collage Black everything.jpgölkjhgPicMonkey Collage black everty.jpgSkärmavbild 2014-06-24 kl. 23.31.36fghjkl'

Här kommer hela outfiten av de jag visade imorse. Emma Roodla är så duktig och jag gillar verkligen ljuset i dessa bilder. Jag kommer ihåg den här dagen så väl, det var dagen innan vi skulle åka utomlands, det var den varmaste och härligaste kvällen på länge. En sådan speciell kväll som man njöt lite extra av allt man har. Körde på helsvart från topp till tå, ett säkert kort som fungerar minst lika bra på sommaren.

skirt_ginatricot / top_bershka / sunnies_lespecs / shoes_choies / bag_berskha

– Here is the whole look. All black from top to toe, i think all black look so good in the summer too.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/w-i-s-h/