Annons
AnnonsB & W


_MG_9261 b&w.jpgPicMonkey Collage 33.jpg.jpg

Jag verkligen älskar dessa bilder som Gina tagit, de känns så lyxiga. Därför ville jag visa några mer fast i svartvitt, just nu ligger jag däckad i sängen i en stor hoodie och adidasshorts. Magen är fortfarande inget vidare, ska pilla i mig lite rån, knapra omeprazol och dricka proviva. Idag ska jag inte göra så mycket mer än att åka till min älskade mormor =) Hon är min bästa vän och idol! Ska bli så skönt att få träffa henne igen, älskar att vara hemma hos sina nära och kära och bli lite ompysslad hihi. Precis vad jag behöver! Jag och Gina passade på att fota en till outfit sist när vi fotade sist, den kommer upp senare idag. Vi hörs senare, pusssss!

– I’m still bad and sick. Now I  just laying in the bed and chilling. Here is little more pictures from the shoot with Gina. We also take some other pictures, I show them later.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/red-stripes-2/