Annons
Annons



BLACK WITH WHITE SHOES


IMG_0082copy (1)666.jpgPicMonkey Collage heh.jpgIMG_0106copy.jpgPicMonkey Collage 57858.jpgIMG_0128copy.jpgPicMonkey Collage.jpgIMG_0078copy.jpg

Svart och vitt blev det idag, som sagt älskar skorna. Så fett sköna också! Mötte upp Julia och fotade dessa bilder, hon är ju så duktig bruttan. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska sticka iväg på grillkväll med massor utav härliga vänner =) Att grilla kan ju vara det bästa som finns ju, så sjukt gott.

Skirt_imso/ sweater_bikbok / jacket_monki/ shades_ur&penn/ shoes_monki /

– Here is todays outfit, love my new shoes from Monki and they are so comfy. >

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/todieforrebfre/