Annons
AnnonsBLACK x WHITE


IMG_93711.jpg.jpgPicMonkey Collage.jpgIMG_9351.jpg.jpgIMG_9355.jpg.jpgPicMonkey Collage22.jpgIMG_9365.jpg.jpgIMG_9360.jpg

En väldigt simpel outfit idag, så skönt. Blev lite senare än vad jag trodde med dessa bilder, så blir det ibland. Tiden rinner iväg, vi hade hursomhelst världens mysigaste grillkväll. Vi grillade kött, korvar, majskolvar och åt det tillsammans ljummen potatissallad, rödbetor med getost, sallad och sockerärtor med flingsalt. Alltså grillat en sommarkväll med härligt sällskap, jag klagar inte! Sedan drack vi rosé, lyssna på skön musik och pratade om livet. Det är sådana här kvällar man minns från sommaren. MER SÅNNA!!

Shirt_Tommy Hilfiger / Shorts_Monki / Bag_Scorett / Watch_Marcbymarcjacobs (Becks urhandel)/ Shoes_HenryKole /

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/b-w-3/