Annons
AnnonsBLUE SUNDAY


IMG_5470.jpgPicMonkey Collage.jpg
IMG_5481.jpg

Godmorgon finisar! <3 Såhär startar jag min söndag te, nya STYLEBY och yogurt med blåbär och kokoschips. Åh älskar det, har ni ätit det? Finns att köpa i hälsokostbutiker, jag var ute och powerwalkade i veckan och då sprang jag förbi en liten mysig butik i Sundbyberg som hette Vitaminverket det blev både kokoschips, detox te och lite proteinbars. Så härligt när man hittar massor med goda nyttiga alternativ. Nej nu ska jag läsa klart och äta upp, jobbet väntar. Puss på er!

– I start my sunday like this, with a new magazine, tea and yogurt with cocochips and blueberry. A good start on a good day!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/1234567-or-8/