Annons
AnnonsBREAKFAST WITH MY LOVE


IMG_7483.jpgIMG_7479IMG_7474IMG_7476.jpgIMG_7489

Nu är vi tillbaka hemma i Sverige igen, önskar jag vaknade upp på Numa Beach och kunde gå och äta denna underbara frukost. Som jag skrev tidigare har jag alltid lite småångest när jag ska hem, men så är det allt har sitt slut. Det var inte helt fel att komma hem till 23 grader och sol iallafall. Vi blev även bjudna på middag av Henkes familj, hur underbart? Nu blir det att planera nästa resa hihi, jag är så sugen på Kroatien. Har ni varit där? Har hört så mycket fint och bra om det ..

– Now I’m back in Sweden again! Here is some pictures from yerstdays hotel breakfast with my love at Numa beach, i wan it now …

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/florina-flower-power/