AnnonsBRIGHT CRYSTAL


IMG_3767 smink.jpgIMG_3778.jpg

 

Godmorgon säger jag med lite smink, det var så många som frågade vad jag använde för smink so here we go. Här är det sminket som jag använder mig av dagligen, plus en rouge från H&M som jag glömde ta med nu insåg jag precis. Som ni ser så gillar jag att blanda lyx och budget även i sminkväg. Allt från Chanel till H&M/Viva la diva. På senaste har jag faktiskt blivit lite mer för märken, för några år sedan skulle jag aldrig köpa det. Nu har jag dock insett att det inte alltid men ofta är så värt det. Ovan ser ni även en utav mina favoritparfymer just nu Versace – bright crystal. Hoppas ni som önskade, fick svar på det ni ville, annars är det bara att fråga igen 

– Here is my daily makeup. All from Chanel to H&M. Above you se my absolutely favorite parfum right now, Versace – Bright Crystal.  Hope you like it!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/diy-marble-table/