Annons
AnnonsI DON’T CARE


_MG_0424 55.jpgPicMonkey Collage.jpg_MG_0431.jpgPicMonkey Collageb454.jpg_MG_0321.jpgPicMonkey Collage 33.jpg_MG_0419.jpg

 

Här var outfiten som jag skrev om, trodde jag skulle få upp den igår men det fick jag visst inte. Idag ska jag ta en sväng på stan i min kära hemstad, fika med en vän och ikväll ska vi hem till pappsen, hans tjej och brorsan på grillkväll =) Grillat är kanske inte det bästa för magen, men idag får det vara värt det. Grillat kan ju vara det bästa som finns. Hoppas ni får en härlig onsdag =) Vi hörs lite senare!

Skirt_Nelly / Tee_Monki / Bag_Zara / Shoes_Dinsko / Jacket_Monki /

Photo: Gina Mannberg & Edit: Me

– Here is the outfit i told you about yesterday. Today i will take a coffee with a friend in the sun, so cosy. An tonight we gonna have a barbeque night with my family. I love barbecue, it’s the best.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/chic/