AnnonsC A S U A L


IMG_0906IMG_0865PicMonkey Collage 7899.jpg
IMG_0844IMG_0861PicMonkey Collage 70700.jpgIMG_0900IMG_0911IMG_0772

Hallå där finisar! Det var ju ett bra jäkla tag sen jag bjöd på en outfit, så tyckte det var dags för det. Ska försöka denna vecka få till mycket fler outfitbilder. Jag älskar ju att dela av mig av min stil och mina outfit ilägg är ju en utav de grejer ni uppskattar mest. Såhär såg jag ut på jobbet igår, en casual look som jag tonade av med ett par leo-slippers. Duktiga Natalie som fotat.

skirt_h&m / shirt_zara / sunnies_lespecs / shoes_Sareneza (Steve madden) / bag_zara / Ph:_ Natalie Eriksson

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/i-n-s-t-a-m-o-d-e/