AnnonsC H A N E L + K A T E M O S S


IMG_5348

IMG_5356

IMG_5353

IMG_5354

IMG_5355

Godmorgon söndag! Här kommer lite mer inredning från lägenheten, detta är en del av vardagsrummet. Herregud vad fort helgen går, kändes som det nyss var fredag ju? Jag har iallafall haft en superhelg, igår jobbade jag nästan hela dagen och på kvällen mötte jag upp hjärtat för middag på Vapiano och bio på Saga. Det blev min så kallade pappa, tyckte den var bra. Men juste jag måste berätta, vet ni vad som hände igår? Jag vaknar alltså upp och har grannens katt under sängen? haha vafan! Helt sjukt, den har tydligen smitit in när Henke gått till jobbet och han hade så bråttom så han kunde inte ta ut den. Så jag försökte väldigt länge få fram katten, men självklart vill hon inte komma fram, grannen är inte hemma och namnen och numren stämmer inte överens med de som bor där och jag ska till jobbet haha det var panik. Ska tilläggas att jag är lite rädd för katter, alltså vilken morgon. Som tur var löste det sig efter många om och men. Inte varje dag man vaknar upp med grannens katt under sängen (; Nu måste jag rusa, puss på er!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/o-l-y-m-p-u-s/