Annons
AnnonsC O L O R F U L


TRÄNA MED FÄRG PRICKAR.jpg

Som jag skrev innan, är jag inne i sista veckan med träningen innan plåtning. Vilket betyder att jag kommer köra lite extra hårt och verkligen ge allt nu. Det ska bli så underbart att faktiskt åka utomlands och inte behöva skämmas utan faktiskt vara stolt över sig själv. Vi alla ska vara stolta och älskar våra kroppar och oss själva. Jag kan säga att mitt mål med min träning var inte bara att bli fit och gå ner i vikt utan att faktiskt må bra, bli stark och ändra om livsstil. Att ändra om sin livsstil är det svåraste utav allt, men det har jag ändrat på och älskar nu mitt träningsliv. Jag kommer berätta mer om allting när jag är helt klar. Tills dess bjuder jag på underbara träningskläder, allt blir ju så mycket roligare och lättare med snygga kläder. Skorna från Sarenza är redan påväg hem till mig som en liten present till mig själv. Har hört att Asics ska vara de bästa löparskorna, hoppas de hinner komma innan vi drar nästa vecka =) Ska även testa Fitnessgurus Onecut för att maxa denna vecka, ska bli så spännande att testa.

1. Victoria Secret  2.Nike Pro 3. VS PINK 4.Nike 5. Nike Pro 6. New Balance 7. Sarenza 8. Nike 9. Röhnisch
10.
 Adidas11. Nike 12. VS Sport

–  Here is my training favorites pieces right now. Alot of colors and print, i love it. Next week i’m ready with my big goal and transformation of my new lifestyle and body, I’m so excited to show you.  This shoes is on the the way home to me, like a present for myself. Hope you like this type of post =)

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-u-m-m-e-r-b-u-r-s-t/