Annons
AnnonsC O L O R F U L


Skärmavbild 2013-03-05 kl. 17.40.14

 

1. Orange 2. White  3. Pink 4 Blue. 5. White-Beige-Neon 6. Black

Den perfekta skon till våren och sommaren är helt klart denna nätta högklackade sandalen. Jag har den på översta raden i svart, de har jag använt supermycket. Nu till sommaren blir jag sugen på ett par i färg i stället. De i orange är helt klart min favorit, kommer kunna piffa upp vilken outfit som helst. Gillar även de på andra raden i beighe-vitt-neon, så himla fina. De påminner väldigt mycket om de från Zara förra året. Alla skor hittar du här 1. Orange 2. White  3. Pink 4 Blue. 5. White-Beighe-Neon 6. Black

– This shoes is perfect for the summer, i love the color. I have them in black, but for the summer i want them in orange or the white-beige-neon. My favorites! Do you like this colorful high heels?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/snapshots-bathroom/