Annons
AnnonsC O L O R S P L A S H


_MG_2253-Edit - Photo by Fabian WesterPicMonkey Collage 222.jpg_MG_2280-Edit - Photo by Fabian Wester
_MG_2169-Edit - Photo by Fabian WesterPicMonkey Collage fwfw.jpg_MG_2254-Edit - Photo by Fabian Wester_MG_2283-Edit - Photo by Fabian Wester

Foto: Fabian Wester, Instagram: @Fabianwester

Här kommer bilderna jag pratade om, hur fina? Åh jag älskar de. Han är så duktig! Om ni vill se mer härliga bilder så följ honom på instagram. Gillar ni bilderna? Jag gillar verkligen denna kimono, så fin tyckte den gjorde sig så bra till mina nya solisar från Monki. Det blir nog att ta med denna kimono till Turkland med, fast matcha den med bikini istället haha. Jag har precis ätit middag efter ett hårt gympass, det blev kyckling, avokado, sallad och hemmagjord tsazsiki. Så sjukt gott och nyttig, nu blire soffhäng deluxe.

top_junkyaard / skirt_junkyard / kimono_imso / shoes_choes / hat_ginatricot / sunnies_monki / bag_modekungen

– Here is the pictures i told you about, one of my looks at Summerburst last weekend, love this kimono.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-u-m-m-e-r-k-i-t/