Annons
AnnonsC O P P E R


OLYMPUS DIGITAL CAMERAPicMonkey Collage roseeOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPicMonkey Collage 4242

top_ riversiland / skirt_weekday/ sunnies_smarteyes / shoes_adidas / necklace_berska /

Outfit från dag nummer två på WOW. Älskar verkligen den här kjolen, den är helt fantastisk. Så många som frågat efter den, så roligt. Den kommer från Weekday och finns nu i butik. Valde att matcha den med en enkel kort vit topp och sneakers. Denna kjol passar lika bra till vardags som till fest. Nu har jag sovit ikapp lite timmar, så skönt. Sedan ska jag äta en lång frukost och ta tag i mailkorgen. Massor roligt väntas, hihi!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/day-one-way-out-west/