Annons
AnnonsC R O A T I A


Skärmavbild 2014-08-03 kl. 22.21.41.jpg
Skärmavbfwfild 2014-08-03 kl. 22.21.41.jpg

Då var det dags att resa igen haha, jag som tjatat om Kroatien jag vet inte hur länge haha? Ska äntligen få åka dit, det ska bli helt fantastiskt. Om cirka två veckor drar jag, åh längtar som en tok. Har hört så mycket bra om Kroatien och velat åka dit så länge. Denna gång blir det till Ön KRK till området Baska. Är det något som varit där eller i närheten? Så vill jag gärna ha alla tips jag kan få =) När det kommer till mat, stränder, café, boende, shopping och ALLT. Jag är så lycklig just nu, att resa är det bästa jag vet!

– I’m going to Croatia, for this time i’m going to the island KRK to Baska. if you have been there? Let me know, i want all your recommendations. Hit me babes!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/sunday-breakfast/