Annons
AnnonsCOPPER TRAY


IMG_3908IMG_3924PicMonkey Collage 676IMG_3937

Tjena snyggingar! Idag håller jag allt det jag lovar, här kommer lite inredning som jag utlovade. Jag har ju börjat inreda med rosé här hemma som jag sagt innan. Tycker det är så snyggt och passar bra till hösten samt att det är fint att blanda med silver. Min nya bricka från Interiorforyou är ju så läcker, måste även passa på att hylla Sandra som har webshopen. Så duktig och inspirerande, jag älskar människor som bara kör, vågar och ger allt. Allt går om man vill, bara men har en stark vilja och ett starkt driv. Hon har så mycket fint i webshopen. Min bricka hittar ni här.

– I promised you a interor post and here we go. I like my new tray in copper from Interiorforyou so beautiful! Sandra who haves the shop is so talented, two thumbs up for her!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/green-garden-3/