Annons
AnnonsCORAL DRESS


IMG_7104.jpgIMG_7103.jpg

Världens vackraste solnedgång på stranden här i Avsallar, verkligen magiskt. Vi passade på att knäppa lite bilder på kvällens outfit också, klänningen gjorde sig så bra på stranden till solnedgången. Vi har haft en underbar middag på favoritstället Elite, helt sinnesjukt god mat och personalen är så trevlig och så bjuder de alltid på en show, haha så roliga. Nu är det sängen som väntar, resten av bilderna får ni imorgon =)

– Here is two pictures from tonight, from the wonderful sunset in Avsallar. We take some nice pictures at the beach, more comin’ up on the blog tomorrow. NOW:BED!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/rainbow/