Annons
AnnonsD E N I M O V E R A L L


OLYMPUS DIGITAL CAMERAPicMonkey Collage emil.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPicMonkey Collage.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej hjärtan! Ni kan numera kalla mig Emil, det är mitt nya namn haha men nästan. Idag körde jag både på snickarbyxor och emil-keps. Såhär har jag sett ut idag, perfekt klädesel en sådan här varm dag. Kort magtopp, slappa hängselbyxor och tofflor. Så skönt i värmen. Jag har nästan legat och lapat sol hela dagen, så göttigt! Ikväll blir det nog att möta upp Natta och sätta sig på en härlig uteservering. Vad ska ni göra för kul?

Overall_Junkyard / top_Zara / Hat_Ginatricot / bag_Zara / Shoes_Zara /

– Today chill and comfy outfit. I have been sunbathed on the balcony all day long. So wonderful!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/b-a-l-c-o-n-y/