Annons
AnnonsD E T A I L S


IMG_7913IMG_7872.jpgSkärmavbild 2014-06-27 kl. 12.43.07Skärmavbild 2014-06-24 kl. 23.32.58IMG_7456.jpgIMG_7622.jpgIMG_7514.jpgIMG_7095.jpgIMG_7103.jpgIMG_6609.jpgIMG_6841.jpgIMG_7919IMG_6425.jpgIMG_6236.jpg_MG_1153-Edit - Photo by Fabian WesterIMG_7936IMG_7825IMG_6446.jpgIMG_6784.jpg

Detta inlägg har blivit ett standard inlägg numera. Eftersom jag gilar detaljbilder så mycket är det roligt att samla ihop alla senaste och visa er. Tycker ni också det är roligt? Kul att det börjar bli lite fler kommentarer, för har verkligen saknat er hihi. Ikväll har jag varit på AW med bästa butiken, så glad att ha så fina människor omkring mig. Det slutar alltid i skrattfest. Det var så roligt för vi satt och pratade om hur beroende man är av sin telefon, mest sa vi hur besatt jag var. Då jag dels surfat upp 10 GB på 3 veckor haha (älskar att jag köpte nytt sen) hur som helst, så när jag ska åka hem är det så komiskt för då är jag så inne i instagram att jag glömmer gå av på min station och fick kliav av nästa, om jag hade gått av rätt så gick min buss om typ 7 min. Så det var bara att ta löpet, (aldrig sprungit så fort) precis när jag kommer fram åker bussen men då tyckte väl busschaffören så synd om mig haha att han stannade lite längre fram. Så typiskt mig, ibland orkar jag inte med mig själv haha men Vilken hjälte han var, nu ska jag sova. Puss på er!

-Here is alot of details pictures from my latest outfits, alot from Turkey but also from Sweden. Hope you like this type of post? I love details pictures. So inspire!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/20140630/