AnnonsD.E.T.A.I.L.S.


IMG_0289.JPG

IMG_0288.JPG

IMG_0294.JPG

IMG_0290.JPG

IMG_0292.JPG

IMG_0286.JPG

IMG_0228.JPG
IMG_0188-0.JPGIMG_6125

Det som gör hela looken är helt klart val av detaljerna, det där små grejerna som gör så mycket. Visst är det så? Idag ska jag också få lite gjort, träning står bl.a på schemat. Den här veckan får jag även ett nytt Schema av min älskade PT. Han ska ta fram ett nytt schema/program som sträcker sig fram till Jul. Så nya mål ska sättas upp, jag är så taggad på att komma igång igen. Samt att få det mer till en balans, dock så svårt ibland med mitt liv och alla mina jobb. Jag vill att träningen ska komma naturligt, att den bara sker utan att jag ens tänker på det samt att jag även prioriterar den igen. Marcus är verkligen så jäkla grym! Vi hörs senare, puss!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/i-n-s-t-a-4/